top of page

The Kulgrej Gallery

Se vad vi har gjort tidigare och hämta gärna inspiration inför ditt projekt. Boka in ett möte så tar vi det därifrån.

Anna Adler

Senior Event Manager
Holmen Iggesund 

Holmen Iggesund tillverkar världsledande förpackningskartong som används av många av världens mest välkända varumärken med höga krav på våra produkter. Vi säljer våra varor över hela världen till kunder från Tokyo till Kalifornien. Att åka ut och träffa våra kunder och diskutera deras drömmar och utmaningar är centralt.
 
Då ett lågt klimatavtryck är högt på agendan för oss och våra kunder är det suveränt att vi genom Kulgrej lärt oss att det går att jobba smart också vid genomförande av event. De är noga i val av material och återanvänder delarna i montern flera gånger. Det som kasseras återvinns såklart. Miljötänk står alltid i fokus och därför gillar vi Kulgrej lite extra.
 
När vi bytte företagsnamn och började jobba med vår nya varumärkesplattform var Kulgrej med i resan att ta fram koncept för Events. Deras leverans är att eventen ska svara på uppsatta mål och hur vi vill att besökarna ska uppleva oss.
 
Kulgrej var också ansvarig leverantör för att strukturera och designa vår interna och externa skyltning som följde efter namnbytet och ny grafisk profil Implementeringen skedde på alla våra säljkontor och tre kartongbruk världen över. Detta effektiva projekt har sparat oss mycket tid och resultatet är tydliga hänvisningsskyltar och snygga entréskyltar.
 
Vi har samarbetat med Kulgrej under många år och uppskattar deras sätt att tänka brett och samtidigt i detalj, att alltid sätta oss i fokus och titta hur vi får till den bästa upplevelsen, också när vi som kund inte riktigt tänkt färdigt!
 
Kulgrej har på ett gediget sätt klarat att utmana oss och mig till att bli snäppet vassare och de har snabbt implementerat vårt nya varumärkeslöfte ute på marknaden och hemma hos oss. Inget har lämnats åt slumpen.  
 
Letar du en hängiven partner med brett kunnande och yrkesstolthet så rekommenderar jag Kulg
rej AB.

bottom of page